Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

14η Ημέρα - 22 Αυγούστου 2008


Η Έλλη Μυστακίδου ήρθε με όνειρα και φιλοδοξίες στο Πεκίνο,όμως τελικά όχι μόνο δεν κατέκτησε μετάλλιο,αλλά έμεινε έξω από τον πρώτο αγώνα της.Η αργυρή Ολυμπιονίκης της Αθήνας εμφανίστηκε εκτός ρυθμού και ηττήθηκε με 1-0 από την Πορτορικανή Ασουνσιόν Ροντρίγκες.Η αντίπαλος της αποκλείστηκε στη συνέχεια κι έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ούτε το χάλκινο στα ρεπεσάζ.Κρίμα να τελειώσει έτσι η καριέρα σε Ολύμπιακούς Αγώνες,της πολύ επιτυχημένης πρωταθλήτριας μας.

Η ομάδα του ανσάμπλ δεν τα κατάφερε τελικά να προκριθεί στον τελικό,αφού κατέλαβε την 9η θέση (περνούσαν οι 8).Οι αθλήτριες μας,συγκέντρωσαν 15.600 βαθμούς στα 3 στεφάνια-2 κορίνες,και με σύνολο 31.000,αποκλείστηκαν για 0.450 πόντους που τις χώριζαν από το 8ο Αζερμπαϊτζάν.Τα κορίτσια ήταν απογοητευμένα,καθώς θεωρούσαν πως άξιζαν καλύτερη τύχη.Η ομάδα αποτελείτο από τις Πηλιάκη,Καφαλίδου,Πλεξίδα,
Σαμαρά και Τσαγάρη.Στο μέλλον μπορούν να φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Στον στίβο,ο Στεφανόπουλος έκανε αρκετά καλή εμφάνιση στο πιο επίπονο αγώνισμα, τα 50 χλμ. Βάδην και κατετάγη 37ος με επίδοση 4 ώρες 7 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα,περίπου τέσσερα λεπτά κάτω από το ατομικό του ρεκόρ.

Η εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400μ. Ανδρών,αποτελούμενη από τους Δημότσιο,Γράβαλο,Μελαχροινούδη και Αναστασίου,έκανε ρεκόρ σεζόν με 3:04.30,όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για πρόκριση στον τελικό,αφού κατετάγη 7η στη σειρά της.Ας μην ξεχνάμε όμως,πως ήταν η μόνη ομάδα σκυταλοδρομίας που προκρίθηκε για να αγωνιστεί στον στίβο του Πεκίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: