Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

11η Ημέρα - 19 Αυγούστου 2008

Η πιό λιττή από πλευράς συμμετοχών, ήταν η ενδέκατη ημέρα για τη χώρα μας,καθώς είδαμε αγωνιζόμενους μόλις οκτώ αλητές μας.Παρ’όλα αυτά δεν έλειψαν οι καλές εμφανίσεις.

Η εμφάνιση που ξεχώρισε,ήταν για μια ακόμη φορά εκείνη του Κώστα Δουβαλίδη.Ο 22χρονος πρωταθλητής μας με χρόνο 13.46 στα 110 εμπ,ξεπέρασε για άλλη μια φορά τον εαυτό του κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκε ως τέταρτος από τη σειρά του και ως δωδέκατος συνολικά στον ημιτελικό.Πολύ μεγάλο ταλέντο ο Δραμινός παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων,που με τις κούρσες του αποδεικνύει περίτρανα πως εκτός από λαμπρό μέλλον, έχει και παρόν.

Με το δεξί στο μονό του πινγκ πονγκ μπήκε ο Παναγιώτης Γκιώνης,ο οποίος επικράτησε με 4-0 σετ επί του Βραζιλιάνου Τσουμπόι και συνεχίζει στη φάση των «64».Πλέον,θα προσπαθήσει να περάσει άλλο ένα γύρο ,εκεί που να θυμίσουμε πως έχει προκριθεί ήδη λόγω κατάταξης ο Καλίννικος Κρεάνγκα.Το έργο του πάντως μόνο εύκολο δεν είναι,καθώς κληρώθηκε με αθλητή του Χονγκ Κονγκ τον Κο Λάι.

Ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης προκρίθηκε στα ημιτελικά των 500 μέτρων ήρεμων νερών στο κανό,επιτυχία που πέτυχε χθές και στο 1000άρι.Πλέον θα παλέψει για κάποια είσοδο σε τελικό,αν και τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Η Πηγή Δεβετζή,δεν κατάφερε να κάνει τον αγώνα της στο μήκος,αφού είχε ακόμη ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε στα 6,57.Η χάλκινη ολυμπιονίκης του τριπλούν, χρειαζόταν μόλις τρεις πόντους επιπλέον για να μπει τελικό,όμως η παρουσία της ήταν καλή τηρουμένων των αναλογιών.Με βολή στα 59.11, η Σάββα Λίκα έμεινε εκτός τελικού στο ακόντιο.Δεν ήταν στην ίδια κατάσταση με πέρυσι η ακοντίστρια μας αυτή τη χρονιά,όμως μπορούσε να κηνυγήσει την πρόκριση στον τελικό.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης παρέμεινε στην έκτη θέση στα r:sx και από εκεί θα μπεί αύριο στην ιστιοδρομία των μεταλλίων,που το αποτέλεσμα της μετράει διπλό.Εν το μεταξύ,αναβλήθηκαν για άυριο οι ιστιοδρομίες στα tornado,έτσι οι Πασχαλίδης/Τριγκώνης παρέμειναν στην 3η θέση της γενικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: